Oblikovanje Spletnih Strani

CMS Spletne Strani

Nekatere stranke želijo imeti po končanem projektu nadzor nad vsebino njihovih spletnih strani. CMS (Sistem za upravljanje vsebine, angl. Content Management System) spletne strani ponujajo ravno to. Ko je projekt končan, stranka prejme podatke za dostop do sistema, ki jim omogoča spreminjanje vsebine in oblike celotne strani.

Za kakršnekoli nadaljnje spremembe v vsebini in/ali obliki po zaključku projekta lahko skrbi stranka sama, ali pa urejanje in vzdževanje prepusti meni, bodisi ob enkratnem naročilu ali preko sistema za vzdrževanje spletnih strani, ki ga ponujam svojim strankam.

CMS spletne strani

Spletne Strani "Po Meri"

Za stranke, ki imajo v mislih zelo specifično in pogosto kompleksno obliko, lahko izdelam spletno stran popolnoma ročno, kar mi omogoča popoln nadzor vseh še tako majhnih elementov na vsaki strani posebej. Ta vrsta spletne strani je bolj zahtevna, saj je za dosego končnega rezultata potrebno vložiti precej več časa in truda.

Za kakršnekoli nadaljnje spremembe v vsebini in/ali obliki po zaključku projekta bom zadolžen jaz osebno, bodisi ob enkratnem naročilu ali preko sistema za vzdrževanje spletnih strani, ki ga ponujam svojim strankam.

Spletne strani 'po meri'

Mobilne spletne vizitke

V splošnem so spletne strani prilagojene uporabi z mobilnimi napravami in se pravilno prikažejo na vseh napravah, tako namiznih računalnikih, kot tudi na tablicah in mobilnih telefonih.

Vendar pa je v nekaterih primerih priporočljivo imeti namensko spletno stran zgolj za mobilne naprave, saj takšna stran prikaže kontakte in osnovne podatke o vaši dejavnosti z uporabo minimalistične postavitve strani.

Na tak način so najpomembnejše informacije jasno vidne na prvi pogled, brez dolgotrajnega brskanja med besedilom in slikami običajne vsebine. Takšne strani so praviloma tudi veliko cenejše.

Možna je tudi izdelava QR kode, katero z mobilnim telefonom preprosto skeniramo in že se nam pokaže željena stran.

Mobilne spletne vizitke